Website van fans van Stads Radio Rotterdam E-mail

Roger Huys

Roger is een pers en PR-dier, maar bovenal Ajax-fan. Dat heeft bij Stads Radio al voor menig opstootje gezorgd, want de meeste van zijn collegais staan "natuurlijk" achter het rood-wit van Feyenoord.

Wellicht mag zijn voorkeur voor Ajax worden afgeleid uit het feit dat Roger op zijn vrije zaterdag en zondag de scheidsrechterfluit hanteert bij de lagere klassen van de KNVB.

Zijn sportkennis is te lezen op de sportpagina's van Maasstad Weekbladen en zo nu en dan te horen in een interview op Stads Radio Rotterdam.

Foto: © Ron van der Steen
 

Parttime is Roger actief voor het Parkeerbedrijf Rotterdam, waar hij de "Publieke Relaties" onderhoudt. Een zware job, want het natuurlijk erg moeilijk om het uitdelen van parkeerbonnen goed te praten. Voor het programma "Wereldhaven Rotterdam", iedere woensdagavond 19.00 uur, trekt hij met opname-apparatuur de haven in. Dan bezoekt hij bedrijven, schepen, gaat met een loodsboot mee... Zeeziekerig groen en geel keert hij daarna weer bij Stads Radio terug. Niet alleen om de reportage te monteren, maar ook om er nog een artikel over te schrijven dat op de dag na de uitzending terug valt te lezen in De Havenloods.

Roger Huys behoort tot de meest gepeste werknemers, waaraan hij overigens zelf de meeste schuld heeft. Tot slot: Roger is een puntje precies, ongeacht waar hij mee bezig is.

On-Air Crew: Ronald v/d Geer, Koen van Tijn, Eric Noise, Fabian, Ron v/d Steen, Maurice Scheerman, DJ Paul, Ronald v/d Meijden, Jan Vleghaar, Wim de Boek, John Lucas, Robert van Attum, Sander Versluys, Pepijn Werkman, Melvin Vermeer, Hans Martens, Erwin van der Bliek, De Gele Tornado

Nieuws & Sport Crew: Herman Vriend, Roger Huys, Antione van Schie, Ad Koppendraaier, Debbie Roukens, Loes v/d Schaft, Theo Ruizenaar, Caroline Dijk

Off-line Crew: Nico Volker, Stevijn de Jong