Website van fans van Stads Radio Rotterdam E-mail

Ron van der Steen

Ron van der Steen kwam ter wereld op 5 februari 1964 (Waterman dus) in een straat die helaas is afgebroken, maar die door het woordje "nieuwe" ervoor te zetten nieuw leven ingeblazen kreeg. Opleidingen: Middelbaar Peuter Onderwijs, Buitengewoon Lagere School en nog wat, allen te Rotterdam. Van der Steen werkte in het lokale buurthuis op de hoek, en kwam daar in aanraking met het opzetten van het zwarte vinyl, naast alle andere voorkomende bemiddelingen die bij een buurthuis horen. Helaas is Ron na vijf jaar gestopt met zijn werk voor het buurthuis en heeft hij daarna voor diverse piraten en lokale radiostations gewerkt, waaronder:
Eurostads Radio
Radio 81
Radio Amor
Trans Atlantic Radio
Free Radio Rotterdam
Ural Radio
News Jongeren Radio
Europoort Radio
Stads Radio Rotterdam.

Behalve het presenteren van "Dondersteen" houd ik me ook bezig met serieuze zaken. Waaronder een klantgericht kantoorbaantje dat vooral in het teken staat van mij en voorkomende ontwikkelingen. Gezellig, met al die mensen om je heen? Ja, maar radio blijft altijd mijn voorkeur houden al lijkt televisie me ook erg leuk. Zeker wanneer je in een leuk team werkt.

Andere voorkomende werkzaamheden bij Stads Radio Rotterdam zijn: radio vormgeving, redactie, techniek en wat al niet meer?
Favoriete boek: Donald Duck
Favoriete films: Star Wars, Casper
Favoriete actrice: Demi Moore
Favoriete acteurs: Rutger Hauer, Harrison Ford
Favoriete zanger(s): Luther Vandross, Marco Borsato
Favoriete zangeres(sen): Mariah Carey, Whitney Houston
Favoriete dier(en): Orca, Otter, Dolfijn
Favoriete popgroep: Queen
Favoriete bezigheid: sex
Favoriete omroepster: Hans van der Togt
Favoriete toneelstuk: Weet jij wat?
Favoriete drank: Pepsi
Favoriete fotomodel: Gena Lee Nolin en Daphne Deckers
Favoriete vakantieland: Amerika, Florida, Orlando.

Foto: © Ron van der Steen
 

Voor de rest nog als hobbies: fotograferen, filmen (video) alsmede bewerking en een obsessie voor science fiction films.

On-Air Crew: Ronald v/d Geer, Koen van Tijn, Eric Noise, Fabian, Ron v/d Steen, Maurice Scheerman, DJ Paul, Ronald v/d Meijden, Jan Vleghaar, Wim de Boek, John Lucas, Robert van Attum, Sander Versluys, Pepijn Werkman, Melvin Vermeer, Hans Martens, Erwin van der Bliek, De Gele Tornado

Nieuws & Sport Crew: Herman Vriend, Roger Huys, Antione van Schie, Ad Koppendraaier, Debbie Roukens, Loes v/d Schaft, Theo Ruizenaar, Caroline Dijk

Off-line Crew: Nico Volker, Stevijn de Jong