Website van fans van Stads Radio Rotterdam E-mail

Sander Versluys

Reeds op vier-jarige leeftijd had Sander het liefst een koptelefoon op z'n hoofd. Het bleek een voorteken. Hij was elf jaar oud toen hij zijn eerste programma maakte.

Na ruim tien jaar radio-avonturen bij obscure lokale omroepjes in de regio, vond hij zijn 'thuis' bij Stads Radio Rotterdam. Hij is met name gesteld op de warme dranken-automaat in de studio; chocolademelk is het meest in trek. Gemiddeld haalt Versluys een score van vijf bekertjes per uur. Die energie heeft-ie hard nodig voor het hoge spreektempo dat hij bezigt.


 

Sander ziet de toekomst met genoegen tegemoet. In 1988 voorspelde een waarzegster dat hij in 2220 een eigen eiland in de Stille Zuidzee verwerft.In zijn meerjarenplanning houdt hij er al rekening mee. Afspraken voor na die datum zijn helaas niet mogelijk.

On-Air Crew: Ronald v/d Geer, Koen van Tijn, Eric Noise, Fabian, Ron v/d Steen, Maurice Scheerman, DJ Paul, Ronald v/d Meijden, Jan Vleghaar, Wim de Boek, John Lucas, Robert van Attum, Sander Versluys, Pepijn Werkman, Melvin Vermeer, Hans Martens, Erwin van der Bliek, De Gele Tornado

Nieuws & Sport Crew: Herman Vriend, Roger Huys, Antione van Schie, Ad Koppendraaier, Debbie Roukens, Loes v/d Schaft, Theo Ruizenaar, Caroline Dijk

Off-line Crew: Nico Volker, Stevijn de Jong