Website van fans van Stads Radio Rotterdam E-mail

Ronald van der Geer

Toen Ronald nog klein was (moeilijk voor te stellen) wilde hij graag profvoetballer worden. Maar helaas, Feyenoord wilde hem niet hebben. Wat resteerde was een carriere die hem toch nog eens in de Kuip zou brengen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan en daar zat Ronald met al zijn talent. Veel, veel en vooral veel praten, dus ging hij werken bij... een leverancier van tapijt! Hij lulde bij iedereen een rol tapijt op de vloer en een levendige handelscarriere lag voor hem in het verschiet.

Ronald van der Geer

Foto: © Ron van der Steen
 

Tot hij een rolletje tapijt bij Stads Radio voor de studiovloer afleverde, een foutje maakte bij het leggen, zichzelf daarbij aan de microfoon vastlijmde en van ellende maar begon te praten in een zwart ding dat microfoon heette. De directeur van Stads Radio was hevig verrast, sneed Ronald los en bood hem onmiddelijk een contract aan. Ronald doet nu dagelijks de Wekservice en is programmaleider bij Stads Radio Rotterdam. En hij heeft z’n doel bereikt. Hij komt namens Stads Radio namelijk regelmatig in... De Kuip!

Ondanks dat Ronald een diepgaande relatie met zijn bed heeft staat hij toch iedere dag met plezier om half vijf op, maar dat komt omdat zijn opa een ouderwetse melkboer was. Waar de melkboer bij iedereen aanbelde, belt Ronald de mensen op. En wakker.


On-Air Crew: Ronald v/d Geer, Koen van Tijn, Eric Noise, Fabian, Ron v/d Steen, Maurice Scheerman, DJ Paul, Ronald v/d Meijden, Jan Vleghaar, Wim de Boek, John Lucas, Robert van Attum, Sander Versluys, Pepijn Werkman, Melvin Vermeer, Hans Martens, Erwin van der Bliek, De Gele Tornado

Nieuws & Sport Crew: Herman Vriend, Roger Huys, Antione van Schie, Ad Koppendraaier, Debbie Roukens, Loes v/d Schaft, Theo Ruizenaar, Caroline Dijk

Off-line Crew: Nico Volker, Stevijn de Jong